Felszerelés, beüzemelés, használat, fogyasztás

 

 
A BEHA fűtőkészülék önálló fűtésre tervezett fűtőpanel, mely minden fűtési körülményre ajánlott.
 
Használható főfűtésre és kiegészítő fűtésre is!

Abeha fűtőpanelek felszerelés, fogyasztása BEHA fűtőtest egy „dobozos” kompakt termék, nem vállalunk beszerelést, mert erre nincs szükség!

A készülék felszereléséhez nem kell villanyszerelő segítségét kérni, kivétel, abban az esetben, ha direktben szeretné bekötni, azt villanyszerelővel kell végeztetni.

A vezeték elvágása nem jár garanciavesztéssel.

Minden készülék csomagjában a hátfalra szerelve ott a fali konzol, mely falra erősítése után a fűtőpanel felakasztásával és a dugvilla dugaljba helyezésével a készülék már üzembe is helyezhető!
 

Ha az első használat során égett szagot érez, az nem probléma, ekkor ég le a fűtőbetétről a gyártás során lerakódott szennyeződés és védőzsír.

A készüléket függőleges oldalfalra "illik" szerelni,  a padlószinttől kb 15 - 20 cm-es magasságban. (Nemcsak ablak alatt helyezhető el a helyiségen belül, de ügyelni kell arra, hogy megfelelő tér legyen a konvekciós hőáramláshoz.)

A BEHA fűtőpanel konvekciós működése miatt mennyezetre, ajtó fölé és függőlegesen nem szerelhető!

A BEHA nem infrapanel, nem bocsát ki sugarakat, egyszerűen a termodinamika elvén működik, mint egy hagyományos radiátor, egészségre ártalmatlan.

 

Stabil fém fali konzol – Könnyen használható láb

Beha norvég fűtőpanel elhelyezése

A BEHA fűtőpanelt elsősorban önálló fűtésre ajánljuk, falra szerelt kivitelben, hordozható kivitelben (lábbal) akár több helyiség kiegészítő fűtését is megoldhatjuk pl. átmeneti fűtési időszakban is.

Minden panelhez jár a fali rögzítő konzol, melynek segítségével a fűtőpanel szakszerűen és stabilan a falra rögzíthető. A megfelelő csavar kiválasztása a megrendelő feladata, mely függ fal anyagától.

Ha a falfelületre való rögzítés nem lehetséges, akkor ajánljuk a kiegészítő lábat, melyet egyszerűen csak a fűtőpanel aljára lehet pattintani.

 

A készülék 5 év garanciával kerül forgalomba.

 

1-2 készüléket a hagyományos háztartási hálózatok elbírnak, több készülék telepítése előtt célszerű kikérni a szaktanácsadóink vagy lakhelyhez közeli minősített (regisztrált) villanyszerelő véleményét, és ezzel együtt célszerű a hálózatot is ellenőrizni. (vezetékek fajtája, állapota)


ÁRAK, ÁRLISTA


A BEHA WIFI PV és LV fűtőpanelek (konvektor) fogyasztása is elsősorban az épületfizikai paraméterektől függ.

Összességében elmondható, hogy ha az adott helyiségbe az épületfizikai tulajdonságoknak megfelelő teljesítményű fűtőpanelt helyezünk el, az a fűtési időszakban a bekapcsolt időket összeadva, 24 óra (1 nap) alatt max. 6-8 órát fog működni. Például egy 1000W-os készülék fogyasztása max. 8 kWh lesz, kb. napi 300.-Ft költséggel.

Ezt a számot sok-sok eladott és működő panel működéséről kapott visszajelzések is bizonyítják.


 Amennyiben még sokkal többet szeretne megtudni a konvekciós és egyéb elektromos fűtésekről, kérem keressek fel központi honlapunkat itt:

phf